Saturday, April 29, 2017

Jet Peribadi Jho Low Terbang Rendah Di Kota Sarang Semut

Madu tualang power! Click here

Storm causes havoc at PAS muktamar, injuries reported as tents toppled

Storm causes havoc at PAS muktamar, injuries reported as tents toppled

Updated one hour ago · Published on 29 Apr 2017 9:21PM · By Melati A. Jalil · 0 comments
----------------------------------------------------------------------------

Ini bukan ribut. Mana ada ribut-ribut? Jangan buat ribu-ribut.

kahkahkah!

Ribut di Muktamar Pas: Presiden Amanah berdoa semoga semua selamat

Ini terbang lintas hormat. Itu angin jet peribadi Jho Low.

Terbang lintas hormat kerana walaon-walaon telah membantai Rafizi. Juga lintas hormat kerana tak sebut sikit pun tentang 1MDB. Bantai, bantai, bantai, sikit pun tak bantai HAMNO.

Tapi lu terbang rendah sangat la bro.

Kahkahkah!

Kita cuma nak tau Al-fadhil Al-ustaz Al-Jahanami Mohd Rejab Md Akhir sihat ke? Mudah2an beliau dipelihara dan tidak tergolong dalam golongan yg dihantar ke Hospital Sultanah Albaiyah di Alor Star

Kahkahkah!

Image result for biggest plane
Baek punyo jet. Kahkahkah!! Kahkah!

13 comments:

  1. Mujur tak ada pak lebai kena panah di petir.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beberapa tahun dulu semasa hadi berucap dikelantan kunun kelantan mengikut islam.. petir telah menegur beliau..

      Delete
  2. Takziah pada yg terkena ribut.Cuma ini satu peringatan dari illahi,pada ulamak2 pas,"BERHATI-HATI DGN LIDAH KAMU".

    .kUTUK/CACI aHOK.
    .Bila penang kena banjir kilat,dikata dosa dap.
    .disuruh tanam wan azizah dijirat cina.
    .terbaru mendoakan pan Jahanam.
    sejak ketiadaan aruah TGNA,budaya kafir-mengkafir active kembali.

    wallah'ualam.

    ReplyDelete
  3. Itu bukan bala, itu juga bukan malapetaka.

    Tapi itu adalah permintaan yang diperkenankan dan dimakbulkan Allah. Ini kerana doa Mat Rejab bin Mat Akhir.

    Apa2 pun takziah kepada yang kena.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah,ni bukan bala tapi cobaan. Lobai2 kami berada di jalan yang benar. 1MDB,Jo lo tu semoa fitnah donia. Kami bersama Chief Lobai Sedonia.Fastakim...

    ReplyDelete

  5. Peristiwa tentera bergajah diserang burung Ababil

    Peristiwa khemah2 tentera musyrikin Mekah berterbangan dipukul ribut ddlm perang Khandak

    Peristiwa banjir besar 'balak' gara2 merembat balak bersama ulaarMAK

    Terbaru peristiwa tangguh3 hudud-RUU yg "suci" itu, dah pun "betul2" mndpt restu dari yg SATU!
    Klu ada yg putus/kudung jari, tangan dan kaki akibat drp peristiwa ribut itu, itu mnjd bukti bhw hudud-RUU yg ditangguh3 itu dgn terang2 tlh pon memakan/menjerat diri mrk sendiri!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru sikit jer tu butir tahik yg diturunkan..

      Klu 300% turun menghempap oolamak!

      Rafizi wajib bertaubat!?

      Delete

    2. Dedak 90juta itu neraka bg mjoriti rkyt jelata yg tertipu dan didusta angkara UMPAN dedak demi meng"COVER" 1MDB dan 2.6b

      Butir tahik ribut kecil itu pula mnjd syurga kpd hati2 kecil rkyt jelata yg berdetik "rasa" gumbira krn TERANG mndpt "tanda" BUKTI yg sgt2 nyata ddepan mata!?

      Delete

  6. Ularrmak2 kini sdang sibuk dan tension mencari dalil kot2 ada ayat dan hadis2 tentang 'ribut' yg menghempap org2 alim ke...org2 pakai sorban ke..atau wali2 ke utk mrk samakan serta jdkan hujah sandaran utk terus menipu walauns2 bawahan siku lutot yg terang2 buta mnjd pak turut!

    Moral mrk bermuktamar habis luloh hancur JAHANNAM!!

    Makbul terus doa yg mndpt restu ulamak no.2 dunia itu

    ReplyDelete
  7. bila orang kena dia kata Allah bayar cash...bila kena batang hidung sendiri dia kata Allah bagi ujian...loser...

    ReplyDelete
  8. Hok Aloooh!

    Ribut tu pon satu, apahal suka sgt buat FITNAH kpd PAS aka PAN-Islamic Party tu yer?

    Ada bnyak tempat dinegeri Kedah apasal RIBUT tu hempap kat kawasan kota sarang semut?

    Apasal RIBUT tu tuju tepat kat tengah2 tempat pemuda PAN-Islamic party/PAS berkumpul?

    Adakah RIBUT skrg sudah pandai main FITNAH?

    Mungkinkah DAPigs yg arahkan RIBUT itu?

    PAS tak skit pun pernah buat FITNAH?

    Tup2 ribut2 jd FITNAH!

    ReplyDelete
  9. Ha ha ha..

    Ribut tu kan makhluk Allah juga

    Banjir besar zaman nabi Noh tu pon makhluk Allah juga..

    Mengapa??? banjir besar zaman nabi Noh tu TAK 'hempap' nabi Noh?

    Mengapa pulok??? ribut kat kota sarang semut tu "dikhususkan" utk hempap lobai2 hudud?

    Makhluk Allah dgn sesama makhluk Allah "understanding" TAK kan gaduh2 & saling mengHEMPAP!

    Adakah lobai2 hudud sudah TAK diiktiraf lg sbg makhluk Allah oleh 'RIBUT' itu?

    Mungkinkah lobai2 hudud itu dah bertukar mnjd "makhluk" ber TUHAN kan dedak CURI??

    Sbb tu laa RIBUT tu jd marah sangat ye tak!!

    ReplyDelete
  10. Aku setuju dgn pendapat yg mengatakan jk ribut spt itu terkena kpd event anjuran pkr/amanah/dap maka lebai2 akan ke hulu ke hilir berceramah/mengajar mengatakan itu adalah balasan tuhan keatas mrk. Aku boleh bayangkan org mcm PJ perak, mokhtar senik, attakiri dll dgn penuh takbur(self-righteously dlm bahasa jawa) mengucapkan kata2 demikian

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.