Friday, April 7, 2017

Tokoh Dedak 2017

Madu tualang power! Click here

Sebelum Rafizi umumkan dalam sehari seminggu dua ni siapakah pemakan dedak terunggul kurun ini, apa kata kita buat quiz?

Tajuk quiz, Meneka Tokoh Dedak 2017.

kahkahkah!





KAHKAHKAHKAH!!!

Makin panas injap bontot. Kalau agak2 dah terlampau panas, pergilah ke Eropah sana.

Pergi benam injap atas salji.

KAHKAHKAH!!

22 comments:


  1. Abang Lebai tu..

    sejak joli katak London-Turki London-Turki ari tu lg dah kenyang dedak pilkuda

    Org ramai cuma baru nampok skrip RUU tu aje-90juta

    Ramai tak nampok yg fitnah pilkuda tu 'permulaan' JUTA2 sposor nya tu yeop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruu164 semua terkucil mulut...sedangkan islam terhimpit...chaitt
      Lagi satu...huse dpt duit berjuta2 dr genting...xnk komen..
      Chaittt...lubang lembu

      Delete
    2. SetKat publish geng2 bRua jer...baik xyah...syiookkk lebih

      Delete
    3. Chitttt...Kena tipu raja pondan tu pun nak gempak ke?

      Delete
  2. Hadiah apa bro pasal aku dah dapat Teka orang nye

    ReplyDelete
  3. TMTI dah ckp dia tak tahu menahu pasal dedak yg diterima ini ...
    Tuang Presideng diam seribu bahasa ...
    Setiausaha Agung cakap tak payah nak jawap soklan ini ...
    Jadi kesimpulannya kemungkinan besar Din Ayam yang songlap duit tu diam2 kot?
    KahKahKah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huse dpt duit berjuta pn diam bro

      Delete
    2. YB rafizi kata org yg rapat dgn pimpinan pas.

      kalau difikirkan, yg paling rapat dgn pimpinan pas ialah chicken ding, sbb menantu presideng.

      betuike chicken ding dah kena tendang dr perangsang?

      Delete
    3. Chicken ding ker ding chicken?

      Delete
    4. Ada walaun kata husam dpt berjuta. Sesuka ati je fitnah.bukti tarak. . Baik kata usam dpt trilion.kahkahkah.tongong punya walaun

      Delete
    5. Alahai Anon 7:04 ikut cakap pelacur RPK tu?
      Dengan Claire Brown kena gertak nak saman terus RPK tarik balik dakwaan dia tu dan mintak maap.
      Jadi walaun sampai mampos lah korang tu.

      -Suku Samdol

      Delete
  4. gundah gulana walaun tunggu mulot pimpinan mana penoh dedak. depa dok ingat dalam mulot penoh ayat Quran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igt psl cincin rosnah...gurau jer
      Igt psl th...pn gurau jer
      Igt psl langkah kajang...lapuji lapuji

      Delete
    2. Jgn tn guru pulak yg tercirit kang....

      Delete
    3. Aje tengin walaun 7.05...lumrah seekor walaun,bangga menjadi tengin..

      Delete
    4. Mintak Pak lebai beli julap lebih sikit. Takut tercirit2 nanti.

      Delete
  5. Babi tak ada. Babi pun makan dedak. Jangan diskriminasikan babi kerana ia makanan bukan Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babi pigs kot makan dedak

      Delete
    2. Jgn samakan babi dgn pas. Babi pun mulia xda mkn dedak xda fitnah sana sini xda rompak balak xda nk tanam org tolak ruu.. Pas lebih hina..

      Delete
  6. Pakatan Haprak gabungan Parti Angkut Najis + Parti Kaki Rodok + Parti Dapigs + Parti ciput cap bunga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulisan budak tadika..pas dipenuhi budak2 tadika jer kot. Kahkahkah

      Delete
    2. Inilah hasil tarbiah tuan guru butir tahi PAS Hadi Awang, mencarut dan memaki orang adalah sunnatuHadi

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.