Wednesday, May 24, 2017

Penampor Mat Over Telah Mengalahkan Undian TIME

Madu tualang power! Click here

‘In which town is Trump more popular than Najib?’


Salleh Said Keruak says the so-called Time opinion poll is not relevant to Malaysian politics and will not really sway public opinion

---------------------------------------------------------------------------------------


Ayahanda PM kita telah terkenal disegenap pelosok dunia. Terkenal kerana satu perkara yg Tuan  Guru Haha kata perlu 4 saksi yakni, 1MDB.

Berbelas-belas negara yg terpalit dgn skandal yg diauta Jho Low ini telah pun membuat siasatan kecuali, Tanah Melayu Idop Melayu ini.

Kahkahkah!

Akibat dari skandal ini, majalah Time yg dikuasai Yahudi itu telah menyenaraikan Najib antara 5 pemimpin yg orang paling meluat seluruh dunia.

Kahkahkah!

Apa nak heran, Mugabe yg turut dibenci ulat taik itu pun masih kekal sampai sekarang. Kan?

Kahkahkah!

Tapi jgn silap, Lebai Wasatiyah masih ada para walaon dan Terengganu. Populariti Lebai Wasatiyah di Ganu sekarang telah melebihi Tuan Guru Haha.

Tuan Guru Haha tak kisah. Inilah namanya taawun, tabayun, lebaiyun. Kahkahkah! 

Dol, lu bukan walaon. Apa lu taw? Kahkahkah!

Kesan penampor Mat Over ini ibaratkan kalau Lebai Wasatiyah bertanding parlimen Marang nanti, dia akan menang percuma.

Kahkahkah!

Cuma sedikit pedoman buat Mat Over;

1. Kalau nak jilat, hati-hati nanti terjilat saluran najis.
2. Nak gosok nak jilat kena pandai. Kalau tak pandai, alamat jadi macam walaon. Usahkan dedak, karung dedak pun tak jumpa.

Kahkahkah!

22 comments:

  1. libang libu aku baca blog ni tau.. alahai si libang libuuuuu

    ReplyDelete
  2. Blog jiwa kacau alias meroyan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemakan butir2 taik hadi detected

      Delete
  3. Blog jiwa kacau alias meroyan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. P berambus jgn meroyan kat sini malaonpas. Kahkahkah

      Delete
  4. Job tak ada, boleh biul dibuatnya

    ReplyDelete
  5. Dah tau jiwa kacau jgn baca lar onn oi...onn ialah singkatan bg walaon

    ReplyDelete
  6. Tapi aku respek madey...tampar pan x pyh pakai tapak tgn...angkat muka pn x berani tapi siap cium bontot lg...sekor siap meraban kononnya reborn madey
    Tapi terbaik sekor lagi...siap taip transkrip madey...pastu declare madey suci x hina pun...mana kau nak rasa terhina...penipu semua...kata jer ikon...tapi dlm ati langsung x percaya apa yg mulut ckp...buat seminar sekdr wayang...abis tu camner nk terasa hina dgn kaya2 madey..ah ah ah...udahla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita pasal tampar menampar, cina yg patut sekali ditampar 5,10 kali ialah anak cina gemuk yg curi duit kita dan joli sakan di usa. Knp melayu ngok mcm mat over dan lebai2 tak rasa marah kat cina gemuk ni, sebaliknya dok serang org yg nak hukum geng2 penyamun? Dasar melayu duduk bawah tempurung

      Delete
    2. Yg balun duit bmf duduk dalam tempurung pakatan-tak-boleh-lagi-guna-perkataan-harapan xnak tampar dulu?

      Delete
    3. Ala you ni
      Kalau pas pis pus masih dlm pakatan pun akan angkat tun
      Dah keluar bole la kata mcm mcm
      Mcm dgn ketua tokong bole je cium jubo dulu
      Mat bekas mentri Selangor pun suci murni lepas masuk pas
      Apa barangggg

      Delete
    4. Alahai pashadi pun sama xberani nk tegur najib pasal mdb.br najib angkat kening pun tercirrit hadi mengigil.kahkahkah

      Delete
    5. Apa malaon walaonn mencagarut kes bmf nih.ni bapak segala kes mdb xnampak pulak.ajer tongong walaun powertrain ni.umpama kuman seberang laut nampak tp gajah depan mata xnampak..ni mesti jenis malaun salahkan dap.terkentut atau terberak pun terus salahkan dap.kahkahkahkahkah.jenis malaon mkn butir2 taik hadi.kahkahkah

      Delete
    6. Knp nak ungkit kes begitu lama. Adakah maklumat baru yg akan bantu selesaikan kes tersebut? Sedangkan kes 1mdb masih segar dgn segala maklumat terkini. Jgn dok beri mcm2 alasan krn nak sokong tuang presideng kamu yg terhutang budi dgn najib dan biar salahlaku 1mdb didiamkan. Islam sgt la tu powertrain?

      Delete
  7. ha ha, istilah baru taawun,kih kih,lebih kuran melanun

    ReplyDelete
  8. blog yg sakit jiwa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kritik sikit haha, sakit jiwa la, meroyan la.... Pi berambus la

      Delete
    2. Betul tu.. kesian2

      Delete
    3. Hannah yeoh kene krtik...pan meroyan

      Delete
    4. Najib kena kritik pas meroyan..kahkahkah

      Delete
  9. Cerita atau lakonan dalam malaysia tentang kaum dan agama Di main kan untuk mengalih isu yang besar yang satu dunia tahu . Jadi fikir fikir kan wahai bani melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penyamun tarbus(songkok tinggi) dan lebai jual agama yg galak dok main isu kaum dan agama utk alih isu

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.